The "Tables de pays" label

What is this label ? We'd better give you the recipe...

To concoct a "tables de pays", you need :

  • a restaurant or café-restaurant, clean and cosy, welcoming and flowery, situated in a rural village in one of the 5 territories that are found in Saône-et-Loire.
  • a chef amourous of his work, of his region and his culinary traditions, keen to offer the best hospitality to his guests and give the best of himself, mindful in presenting local treasures and telling their stories. He shares the thoughts of Brillat-Savarin who said «playing host to somebody, means caring about his happiness the whole time he is under your roof».

 

Once these ingredients are united, which is not an easy task, assemble your "tables de pays" around these noble principles and encourage them to do a little better each time.

 

Visiteurs, vous êtes leur récompense, c’est pour vous qu’ils travaillent, c’est grâce à vous qu’ils ont la tête bien faite sous leur toque…

Tous nos adhérents ont signé une charte qualité pour vous offrir le meilleur de notre région et de leurs produits et leurs prestations sont régulièrement contrôlées.
Leur souhait : que vous puissiez, grâce à la découverte de notre cuisine, de nos produits et de nos terroirs, faire plus largement connaissance avec notre région et notre art de vivre.

Labet Tables de pays

Opération conçue et gérée par

Chambre de Commerce et
d’Industrie de Saône-et-Loire

Tables de Pays

Place Gérard Genevès - BP 531
71010 MACON Cedex
T. 03 85 21 53 00
F. 03 85 38 20 97

En partenariat avec

 

UDOTSI
Palais de Justice
71700 TOURNUS
T. 09 71 40 61 71
www.udotsi71.org

   
  ADT 71 - Bourgogne du sud
389, avenue Maréchal
de Lattre de Tassigny
71000 Mâcon
T. 03  85 21 02 20
www.bourgogne-du-sud.com